Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Slaapmasker jersey white grey Slaapmasker jersey white grey Slaapmasker jersey white grey Slaapmasker jersey white grey Slaapmasker jersey white grey Slaapmasker jersey white grey x
Slaapmasker jersey white grey

€ 19,95

Zzzacht jersey slaapmasker van Yumeko

SLAAP DIEPER EN LANGER

Van hetzelfde mooie en zachte gemelangeerde jersey katoen als onze overtrekken en badjassen hebben we slaapmaskers gemaakt. Dit zzzachte jersey slaapmasker in White Grey zorgt ervoor dat u dieper en langer slaapt, omdat het prima licht buiten houdt. In bed als uw partner nog ligt te lezen of in het vliegtuig als u een dutje wilt doen. Het slaapmasker is er in 1 maat. Het heeft een band van jersey met daarin elastiek, zodat het voor iedereen geschikt is. De rand is afgebiesd met wit jersey katoen.

HET ZACHTE COMFORT VAN YUMEKO'S JERSEY KATOEN

Jersey bedlinnen wordt – net als t-shirts – gebreid (i.t.t. geweven) en is daardoor zacht, knuffelig en heeft wat stretch. Uitermate comfortabel tegen uw huid. Yumeko gebruikt puur eco katoen in een mooie kwaliteit van 160 gram per m2. Pure verwennerij. Voor uw huid en voor de wereld.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw slaapmasker 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld.

HET EERLIJKE VAN 100% FAIRTRADE KATOEN

Yumeko concentreert zich bij de productie van haar beddengoed op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Badjas jersey white grey
€ 59,95
incl. BTW
vanaf
Vilten heren sloffen light grey
€ 69,50
incl. BTW
Vilten dames sloffen hoog light grey
€ 71,95
incl. BTW
Overtrekset jersey white grey
€ 109,95
incl. BTW
vanaf
Hoeslaken jersey white grey
€ 52,95
incl. BTW
vanaf