Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Recycled denim plaid indigo blue Recycled denim plaid indigo blue Recycled denim plaid indigo blue Recycled denim plaid indigo blue Recycled denim plaid indigo blue Recycled denim plaid indigo blue x
Recycled denim plaid indigo blue

€ 129,95

Heerlijke gebreide plaid van gerecycled materiaal

MOOI EN DUURZAAM

Hij is soepel, hij is mooi en hij is volledig gemaakt van gerecycled materiaal, namelijk 49% denim, 50% pet en 1% elastaan. De productie van garens en plaid vindt plaats in Nederland, zodat de CO2-uitstoot minimaal is. En de materialen worden op kleur gesorteerd, waardoor de plaid niet geverfd hoefde te worden. Hij is dus zonder gebruik van chemicaliën gemaakt. Duurzamer kan het niet.

GEMAAKT VAN OUDE BROEKEN EN TRUIEN

De indigo blue plaid is lekker groot (130 x 180 cm) en gebreid in een speels pied-de-poule patroon. Heerlijk voor een avondje op de bank of voor buiten in de tuin. De plaid is gemaakt door het Nederlandse bedrijf Loop.a life, pioniers in de circulaire textielindustrie. Hun missie is bij te dragen aan het verminderen van de enorme voetafdruk van de textielindustrie, daarom gebruiken ze oude kleren uit de lokale afvalberg om er mooie nieuwe kleding en plaids van te maken.

Vilten heren sloffen light grey
€ 69,50
incl. BTW
Wollen kruikzak light brown / white
€ 29,95
incl. BTW
Vilten dames sloffen natural
€ 66,95
incl. BTW
vanaf