Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Overtrekset velvet flanel pale green Overtrekset velvet flanel pale green Overtrekset velvet flanel pale green Overtrekset velvet flanel pale green Overtrekset velvet flanel pale green Overtrekset velvet flanel pale green x
Overtrekset velvet flanel pale green

€ 119,95

Extreem zacht flanel dekbedovertrekset Pale Green

ZACHTER KAN NIET

Fluweelzachte nachten zult u beleven onder deze Pale Green velvet flanel dekbedovertrekset. Qua zachtheid is velvet flanel namelijk onovertroffen. Dat komt door het speciale, ambachtelijke proces dat het biologische katoen ondergaat voordat het Yumeko Velvet Flanel genoemd kan worden. In een Portugees familiebedrijf worden alleen de fijnste vezels voorzichtig losgemaakt, waardoor de stof zeer zacht en extra fluffy wordt. Dat ruwproces wordt meerdere malen herhaald onder lage druk, zodat het garen niet beschadigt. De langere pluisjes worden vervolgens voorzichtig weggeschoren.

Op de behandeling wordt streng toezicht gehouden. Het levert dan ook prachtig soepel en zacht materiaal op dat heerlijk warm is – vooral in de winter een uitkomst. Als u zich tussen een luxe flanel dekbedovertrek vlijt, valt u zo in slaap, ook al vriest of stormt het buiten.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Het biologische katoen voor de velvet dekbedovertreksets komt uit Turkije en Tanzania is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën. Het is daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw overtrek 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor ieder eenpersoonsovertrek gemiddeld een kilo chemicaliën nodig is.

Hoeslaken velvet flanel pale green
€ 59,95
incl. BTW
Kussensloop velvet flanel pale green
€ 29,95
incl. BTW
vanaf
Kussensloop velvet flanel light grey
€ 29,95
incl. BTW
vanaf