Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Kinderdekbed tencel lente/herfst Kinderdekbed tencel lente/herfst Kinderdekbed tencel lente/herfst Kinderdekbed tencel lente/herfst Kinderdekbed tencel lente/herfst Kinderdekbed tencel lente/herfst Kinderdekbed tencel lente/herfst Kinderdekbed tencel lente/herfst x
Kinderdekbed tencel lente/herfst

€ 159,95

De 100% plantaardige tencel kinderdekbedden van Yumeko

ZACHT & COMFORTABEL TENCEL LENTE/HERFST DEKBED

Yumeko's lente/herfst dekbed van tencel, gemaakt van de bast van Eucalyptusbomen, is zwaarder dan dons, maar wat lichter dan wol. Tencel is heerlijk warm en aangenaam doordat het zich van nature aanpast aan warmte en kou. Zo ervaart uw kleine altijd een aangename temperatuur. Dat is nog eens lekker slapen!

TENCEL ADEMT

Tencel is de nummer één 'moisture management'. Het neemt snel de warmte van het lichaam aan, ademt en ventileert uitstekend. Fijn voor uw kindje. Ter vergelijking: tencel neemt 50% meer vocht op dan katoen. Daar komt nog bij dat het vochtabsorberende vermogen van tencel maakt dat schadelijke bacteriën, schimmels en huisstofmijt zich niet in het dekbed nestelen. Een fijn idee.

MIDDEN TUSSEN WOL EN DONS

Tencel is een plantaardige vezel. Het is iets zwaarder dan dons, maar lichter dan wol. Het voelt zacht en luxe als zijde, maar is veel sterker en onderhoudsvriendelijk. Het dekbedje kan in de wasmachine.

BEWUSTE KEUZE

Tencel is een 100% natuurlijke grondstof, vervaardigd uit eucalyptushout uit FSC-bossen. Bij het bleken ervan wordt geen chloor gebruikt. Er komen dus geen schadelijke stoffen in de natuur terecht. Tencel dekbedden zijn op verantwoorde wijze geproduceerd en duurzaam. En bovendien geproduceerd zonder dat er dieren aan te pas komen. Dat slaapt wel zo zorgeloos!

ANTI-ALLERGEEN

Bacteriën houden helemaal niet van het gladde oppervlak van de tencel vezel. Hierdoor is de aanwezigheid van huisstofmijt vrijwel uitgesloten.

Kinderdekbedovertrek jersey indigo blue
€ 53,95
incl. BTW
vanaf
Kinderhoeslaken jersey pure white
€ 29,95
incl. BTW
vanaf
Kinderkussen kapok 50x60 zacht
€ 52,95
incl. BTW
Kinderdekbedovertrek jersey white grey
€ 53,95
incl. BTW
vanaf
Kinderhoeslaken katoen satijn pure white
€ 24,95
incl. BTW
vanaf