Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK

Yumeko viert Duurzame Donsdag

Vandaag is het Duurzame Dinsdag, de dag waarop duurzame initiatieven in de samenleving in de schijnwerpers staan. Verschillende initiatieven worden in het Duurzame Koffertje overhandigd aan het Kabinet.

Deze ideeën variëren van technische innovaties op het gebied van duurzame energie, tot vernieuwende eco mode concepten waarbij gebruikt wordt gemaakt van verantwoord textiel. Lees ook meer over de actie.

Duurzaam dons

Speciaal voor deze gelegenheid willen wij graag ons duurzame dons onder de aandacht brengen. Voor ons is het daarom vandaag Duurzame Donsdag. De donzen dekbedden en kussens van Yumeko zijn gevuld met 100% Nederlands eendendons. De tijken zijn gemaakt van biologisch katoen.

Wij vieren Duurzame Donsdag graag met jullie door speciaal voor vandaag een korting van 6% te geven op al onze heerlijke fluffy donzen slaapspullen.

Korting

Je kunt daarvoor vandaag de hele dag tot middernacht de code DDYumeko11 gebruiken. Je voert deze in bij het veld voor de kortingscode en er wordt direct 6% van het aankoopbedrag afgehaald.

Fijne Duurzame Donsdag!