Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK

Droombed in fabriekshal

Amsterdam Duurzaam 2011
Gisteren was het dan eindelijk zover, het groenste festival van onze hoofdstad: Amsterdam Duurzaam 2011, in de Westergasfabriek.

Yumeko was natuurlijk van de partij met een speciaal eco droombed helemaal opgemaakt met onze prachtige biologische en Fair Trade slaapspullen.

In bed with Yumeko
Iedereen mocht even in het droombed (van Van Binnen Natuurlijk Wonen,  www.vanbinnen.com ) gaan liggen voor de ultieme Yumeko ervaring. Onze fotografe Anna vereeuwigde dit moment direct met een foto.

Ook gekiekt in ons droombed?
- Check snel onze Facebook pagina  voor alle foto's

Tag je foto

Ga dus gauw naar Facebook om je foto te zoeken en jezelf te taggen. De leukste foto krijgt een presentje van eco designwinkel Vanbinnen in Rotterdam!

Slagzin

Natuurlijk maakte je ook kans op mooie Yumeko prijzen tijdens het event.

Promogirl Arien deelde kaartjes uit met aan de voorkant een green ribbon, die je op kon spelden om de 'groene gedachte' uit te dragen.

 

Om een van de drie te winnen eco dekbedden (dons, wol, katoen) te verkrijgen, kon je aan de achterkant de slagzin afmaken:

Biologisch slapen is voor mij.....

Niet op het event geweest? Geen zorgen. Je kunt de slagzin nog tot en met woensdag op ons blog achterlaten. Ga naar 'Leave a reply' en vul je gegevens en de slagzin in.

Donderdag worden de winnaars bekend gemaakt!