Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
De nieuwe website van Yumeko

Een grote stap voorwaarts

Vandaag is het zover: onze splinternieuwe website voor eco slaap en bad spullen is gelanceerd op www.yumeko.nl. Na maanden noeste arbeid presenteren wij onze vrucht met trots.

Als het goed is zult u zich gauw thuis voelen op onze vernieuwde site. De uitstraling is geheel des Yumeko's, alleen de gebruiksvriendelijkheid is toegenomen.

Persoonlijk

Voor u een klein verschil, met meer gemak, voor ons een grote stap voorwaarts. Met deze website kunnen we u namelijk nog beter van dienst zijn. Er kan een persoonlijk account aangemaakt worden, waardoor wij in de toekomst meer in kunnen gaan spelen op uw specifieke vragen en wensen. Vanuit administratief oogpunt wordt het voor ons ook beter, want we kunnen uw bestellingen beter bijhouden, afhandelen en corrigeren. We zullen ook moeten leren, want in het begin zal er vast een en ander mis gaan, maar u kunt er vanuit gaan dat uw service nóg beter wordt.

 

Gastenboek

De nieuwe Yumeko webwinkel is geavanceerder, gebruiksvriendelijker en helemaal klaar voor de geplande uitbreiding van ons assortiment.... We hopen dat u de site fijn vindt.

Laat vooral ook een berichtje achter in ons Gastenboek.

Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.30 telefonisch bereikbaar.