Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
De eerste cradle 2 cradle handdoek van Nederland

Na eco slapen, nu ook eco baden.
Je kunt vanaf nu naast eco slapen, ook eco baden. Yumeko presenteert namelijk als eerste in Nederland 100% biologisch afbreekbare handdoeken. En mooi dat ze zijn...

De handdoeken zijn lekker vol, zwaar en dik, zacht en rul, en helemaal biologisch. De handdoek is een zwaargewicht (600gr/m2) en gemaakt van biologisch katoen van de allerhoogste kwaliteit. En ze drogen ook beter af dan normale katoenen handdoeken. De kwaliteit die je van ons gewend bent in de slaapkamer kun je vanaf vandaag introduceren in je badkamer.

Cradle to Cradle

De Cradle to Cradle handdoek van Yumeko is weldadig dik en zacht en droogt af als de beste. De kwaliteit die je van ons gewend bent in de slaapkamer kun je vanaf vandaag introduceren in je badkamer.

Een groene Kerst

Yumeko heeft zowel prachtige kleine gastendoekjes in het assortiment, als lekkere grote badlakens. Voor elk wat wils dus.

Kijk in de shop voor de verschillende maten >

En wil je je geliefden tijdens de feestdagen verwennen met een prachtig welness cadeautje, dat ook nog eens groen is, dan kom je met een feestelijk handdoekensetje met Yumeko lint goed voor de dag!

Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.30 telefonisch bereikbaar.