Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Wollen deken light brown/white Wollen deken light brown/white Wollen deken light brown/white Wollen deken light brown/white Wollen deken light brown/white Wollen deken light brown/white x
Wollen deken light brown/white

€ 59,95

De zachte merino wollen dekens van Yumeko

ZACHTE MERINO WOLLEN DEKENS IN BEIGE/BRUIN EN WIT

Prachtige, warme merino wollen deken in de puur natuurlijke kleuren van de schapen. De schapen lopen vrij buiten in Duitsland. De pure scheerwol van merino schapen is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en wordt na het scheren alleen gewassen met natuurlijke zeep. De wol is dus geheel vrij van nare chemicaliën. De schapen zorgen zelf voor de prachtige, rustige kleuren.

De dekens zijn, in goed Nederlands, two faced: aan de ene kant warm beige/bruin aan de andere kant zacht wit. U kunt de dekens gebruiken voor wieg en kinderbedje en natuurlijk voor op uw bed, maar ook heel goed voor op de bank of buiten in de tuin op een mooie voor- of najaarsdag.

DE MOOIE EIGENSCHAPPEN VAN DE WOLLEN DEKENS

De merino wollen dekens hebben een all round talent. U kunt ze het hele jaar gebruiken omdat ze erg goed ademen, zeer goed verwarmen, vocht goed opnemen en weer afgeven, zorgen voor een droog slaapklimaat, een zeer hoog zelfreinigend vermogen hebben en erg lang mee gaan.

De maten zijn 75 x 100 cm, 100 x 150 cm en 150 x 220 cm. De grootste deken heeft een gewicht van 1.900 gram.

Wollen kruikzak light brown / white
€ 29,95
incl. BTW
Badjas jersey vintage rose
€ 59,95
incl. BTW
vanaf
Alpaca bedsokken natural/brown
€ 22,95
incl. BTW