Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Washandjes pure white - 4 st Washandjes pure white - 4 st Washandjes pure white - 4 st Washandjes pure white - 4 st Washandjes pure white - 4 st Washandjes pure white - 4 st x
Washandjes pure white - 4 st

€ 13,95

De eco washandjes van Yumeko

FIJNE, ZACHTE WITTE WASHANDJES

Yumeko's witte washandjes zijn gemaakt van een mooie 600 grams katoen. Lekker dik en zacht. Ze zijn van buiten al mooi, maar de echte schoonheid zit van binnen: de washandjes zijn 100% biologisch en fairtrade. Made in India. De washandjes zijn er in setjes van 4 en de maat is 15 x 22 cm.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

De washandjes zijn gemaakt van 100% biologisch katoen dat nooit in aanraking is geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw badgoed 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot washandje. Beter voor u en beter voor de wereld.

HET EERLIJKE VAN 100% FAIRTRADE KATOEN

Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt onze wereld een beetje eerlijker van.

Gastendoekjes pure white - 4 st
€ 22,95
incl. BTW
Douchelakens pure white - 2 st
€ 52,95
incl. BTW
Badlaken pure white - 1 st
€ 42,95
incl. BTW
Badmat superdik pure white
€ 49,95
incl. BTW
Handdoeken pure white 2-4 st
€ 29,95
incl. BTW
vanaf
Badmat basic pure white
€ 29,95
incl. BTW