Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Stalen bed by Piet Hein Eek Stalen bed by Piet Hein Eek Stalen bed by Piet Hein Eek Stalen bed by Piet Hein Eek Stalen bed by Piet Hein Eek Stalen bed by Piet Hein Eek Stalen bed by Piet Hein Eek x
Stalen bed by Piet Hein Eek

€ 2.989,-

Stalen bed designed by Piet Hein Eek

LESS IS MORE

De collectie van Yumeko kenmerkt zich door eenvoud en het gebruik maken van mooie materialen. Dat zijn ook de uitgangspunten geweest voor Piet Hein Eek bij het ontwerpen van dit bed. Het ontwerp doet denken aan bedden van vroeger. De vorm is uitermate simpel en eerlijk Het materiaal ook. Het bed is gemaakt van staal dat is gemoffeld in de kleur zwart met een vilten hoofdeinde. Wij vinden het een stoer bed.

PUUR EN SCHOON

Portugees wolviltHet hoofdeinde bestaat uit handgemaakt vilt in een grijs bruine melange. Het is afkomstig van een kleine, traditionele weverij in Portugal. De wol is alleen gewassen met bronwater. De kleur is die van de schapen zelf. Het vilt is mooi, puur en sterk. Het bed kan worden geleverd in de maten 180x200 en 180x210.

NEDERLANDS ONTWERP, NEDERLANDS VAKMANSCHAP

Toen we nadachten over wie er een bed voor ons zou kunnen ontwerpen, kwam de naam Piet Hein Eek al snel naar voren. We zien veel overeenkomsten in zijn en onze aanpak. We hebben beiden respect voor materialen en zoeken tijdloze eenvoud. Bijzonder is dat het bed niet alleen is ontworpen door Piet Hein Eek in Eindhoven, maar ook wordt gemaakt in zij eigen werkplaats. Dat is een unicum. Het bed wordt in zeer kleine series volledig met de hand gemaakt. Dutch design, Dutch made.

WELKE BEDBODEM PAST ERBIJ?

Dit bed kunt u het beste combineren met een goede lattenbodem met een beperkte hoogte: tot ca. 7 cm. Het hangt af van uw matras of het een vlakke of een verende lattenbodem moet zijn. U kunt dit het beste overleggen met onze klantenservice.

BESTELLEN EN BEZORGEN

De bedden worden bij Piet Hein Eek in kleine series met de hand gemaakt. De levertijd waar u rekening mee moet houden is ca. 8 weken. Het bed wordt op afspraak gratis bij u bezorgd en gemonteerd. Alle verpakkingsmaterialen nemen we natuurlijk mee, zodat u ’s avonds heerlijk kunt gaan liggen op uw mooie nieuwe bed.

Kussen dons 60x70 medium
€ 127,95
incl. BTW
Dekbed dons all seasons
€ 419,-
incl. BTW
vanaf
Matras pocketveer 1-persoons
€ 1.399,-
incl. BTW
vanaf