Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Recycled wollen plaid Recycled wollen plaid Recycled wollen plaid Recycled wollen plaid Recycled wollen plaid Recycled wollen plaid x
Recycled wollen plaid

€ 139,95

Heerlijke wollen plaid van gerecyclede truien

STIJLVOL EN ZACHT

Als u hem ziet, wilt u zich onmiddellijk nestelen onder deze zachte, luxe wollen plaid in een speels V-patroon. Hij ruikt ook nog eens heerlijk. Maar het bijzonderst aan deze plaid is dat hij gemaakt is van 100% gerecycled materiaal, afkomstig van afgedankte truien. De plaid bevat 70% wol en 30% polyamide (een niet-statische stof) en is vervaardigd zonder gebruik van chemicaliën; de aardse tinten zijn ontstaan uit de mix van de oorspronkelijke truien. Super duurzaam dus.

GEMAAKT VAN OUDE TRUIEN

De plaid is lekker groot (130x180 cm) en gebreid in een speels pied-de-poule patroon. Heerlijk voor een avondje op de bank of voor buiten in de tuin. De plaid is gemaakt door het Nederlandse bedrijf Loop.a life, pioniers in de circulaire textielindustrie. Hun missie is bij te dragen aan het verminderen van de enorme voetafdruk van de textielindustrie, daarom gebruiken ze oude kleren uit de lokale afvalberg om er mooie nieuwe kleding en plaids van te maken.

Overtrekset katoen satijn deep green
€ 99,95
incl. BTW
vanaf
Wollen kruikzak light brown / white
€ 29,95
incl. BTW
Overtrekset katoen satijn warm white
€ 99,95
incl. BTW
vanaf
Flanellen kruikzak brown
€ 17,95
incl. BTW