Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Nachthemd heren mineral blue Nachthemd heren mineral blue Nachthemd heren mineral blue Nachthemd heren mineral blue Nachthemd heren mineral blue x
Nachthemd heren mineral blue

€ 0,-

Eco nachthemd heren in mineral blue

HIP EN STOER

Alleen echte mannen zijn stoer genoeg om een lang nachtshirt aan te durven. Britse mannen zijn er al helemaal weg van en ook Nederlandse heren ontdekken hoe fijn zo’n nachthemd slaapt. Onze vorige collectie was dan ook al snel uitverkocht. Het jersey katoen van dit eco nachthemd is zacht en elastisch. Daarom zit het heerlijk om uw lichaam. Het eco nachthemd heren heeft een prettige halslijn, luchtig vallende korte mouwen en een mooie blauwe kleur. Hij is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar (tip: het valt vrij klein, bestel daarom een maat groter dan u gewend bent).

100% BIOLOGISCH KATOEN

Voor extra comfort en elasticiteit is de stof van dit nachthemd gebreid. Het is van het nieuwe Britse merk Noctu, een klein familiebedrijf dat net als Yumeko samenwerkt met kleine Indiase fairtrade-bedrijfjes die alleen met biologisch katoen werken. Het superzachte katoen is gecertificeerd volgens de strenge regels van de Global Organic Textile Standard en Fairtrade. Zacht en schoon.