Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Lange nachtjapon dames dusk grey Lange nachtjapon dames dusk grey Lange nachtjapon dames dusk grey Lange nachtjapon dames dusk grey Lange nachtjapon dames dusk grey Lange nachtjapon dames dusk grey x
Lange nachtjapon dames dusk grey

€ 0,-

Eco nachtjapon lang dames in dusk grey

CHARME EN COMFORT

Deze lange eco nachtjapon is niet alleen heerlijk warm voor in bed, u kunt het ook prima aan buiten de slaapkamer of zelfs buitenshuis, als jurk. Het losse, wijde model met boothals, kapmouwtjes en zakken loopt aan de onderkant een beetje toe en flatteert elk figuur. De lange nachtjapon dames is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Het nachthemd is uitgevoerd in mooi grijs en gemaakt van comfortabel elastisch jersey katoen.

De eco lange nachtjapon dames in dusk grey is gemaakt van gebreid katoen, zodat het elastisch is en daardoor bijzonder prettig zit. Het merk is Noctu, een klein, Brits familiebedrijf dat net als Yumeko samenwerkt met Indiase fairtrade-bedrijfjes met hun eigen werknemers en biologische katoenvelden. Het superzachte katoen is gecertificeerd volgens de strenge regels van de Global Organic Textile Standard en Fairtrade. Zacht en schoon.