Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Kussensloop washed linnen pure white Kussensloop washed linnen pure white Kussensloop washed linnen pure white Kussensloop washed linnen pure white x
Kussensloop washed linnen pure white

€ 36,95

Prachtig Pure White kussensloop van stoer linnen

ZACHT EN STERK

Linnen is sterk materiaal dat er met gebruik alleen maar mooier en zachter op wordt; een stof die leeft. Van nature is linnen een beetje gekreukt, maar heeft tegelijkertijd een luxe uitstraling. Van dit kussensloop zult u jaren plezier hebben.

PRACHTIG PRODUCT

Linnen is een ademende stof die niet alleen mooi is om te zien en heerlijk om aan te voelen, hij is ook heel duurzaam en gaat langer mee dan katoen. Bovendien is linnen hypoallergeen en antibacterieel. De stof kan maar liefst 20 procent van zijn gewicht aan vocht absorberen zonder dat hij klam aanvoelt.

DUURZAAM GEMAAKT

Dit washed linnen Pure White kussensloop is gemaakt van Frans vlas. De plant wordt is zijn geheel geoogst en het productieproces is zelfs duurzamer dan dat van biologisch katoen omdat het vier keer minder water verbruikt. De vlasplant is sterk, maar verdraagt geen kunstmest, vandaar dat chemische insectenverdelgers en onkruidbestrijdingsmiddelen niet zijn toegestaan bij het telen ervan. Het spinnen en weven gebeurt in een gespecialiseerde fabriek met het SA-8000-certificaat; het laatste is een garantie voor goede sociale omstandigheden wat betreft veiligheid, werkuren, loon en minimumleeftijd. Het weven en kleuren gebeurt in Portugal. Van dit kussensloop zult u jaren plezier hebben, ook dat maakt het een super duurzaam product.

Overtrekset washed katoen satijn rose
€ 79,95
incl. BTW
vanaf
Hoeslaken washed linnen pure white
€ 89,95
incl. BTW
vanaf
Laken washed linnen pure white
€ 139,95
incl. BTW
vanaf