Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Dekbed tencel all seasons Dekbed tencel all seasons Dekbed tencel all seasons Dekbed tencel all seasons x
Dekbed tencel all seasons

€ 419,-

De 100% plantaardige tencel dekbedden van Yumeko

ALL SEASONS TENCEL DEKBED VAN YUMEKO

Koel in de zomer, warm in de winter. En comfortabel tijdens frisse lente- en herfstnachten. Onder dit dekbed ligt u altijd goed. Vocht en lichaamswarmte worden perfect gereguleerd, dus van zweten is geen sprake. Het fijne van tencel is dat het optimaal ademt en u altijd op temperatuur houdt. Van dit all seasons dekbed met speciale bodyfit stiksels heeft u het hele jaar plezier. In de zomer volstaat het luchtige zomerdekbed, wordt het koud dan knoopt u heel eenvoudig het lente-herfst dekbed eraan vast met het speciale Yumeko lintjessysteem.

MEER COMFORT

Alle tencel dekbedden van Yumeko zijn 2.20 lang. Dus nooit meer voeten die onder het dekbed uitsteken, of een gat waardoor er onaangename koude lucht naar binnen glipt. Bovendien zorgen de speciale bodyfit stiksels ervoor dat het dekbed zich perfect om uw lichaam vormt terwijl u slaapt. Heerlijk!

TENCEL ADEMT

Tencel is de nummer één 'moisture management'. Het neemt snel de warmte van het lichaam aan, ademt en ventileert uitstekend. Tencel dekbedden zijn daarom bij uitstek geschikt voor mensen die veel transpireren. Ter vergelijking: tencel neemt 50% meer vocht op dan katoen. Daar komt nog bij dat het vochtabsorberende vermogen van tencel maakt dat schadelijke bacteriën, schimmels en huisstofmijt zich niet in het dekbed nestelen. Daarom houden wij van Yumeko het graag bij natuurlijke materialen. Beter voor u, en voor het milieu.

BEWUSTE KEUZE

Tencel is een 100% natuurlijke grondstof, vervaardigd uit eucalyptushout uit FSC-bossen. Bij het bleken ervan wordt geen chloor gebruikt. Er komen dus geen schadelijke stoffen in de natuur terecht. Tencel dekbedden zijn op verantwoorde wijze geproduceerd en duurzaam. En bovendien geproduceerd zonder dat er dieren aan te pas komen. Dat slaapt wel zo zorgeloos!

ANTI-ALLERGEEN

Bacteriën houden helemaal niet van het gladde oppervlak van de tencel vezel. Hierdoor is de aanwezigheid van huisstofmijt vrijwel uitgesloten.

Overtrekset percal jade green met knoopjes
sale vanaf
Speciale prijs
€ 119,96
incl. BTW
Normale prijs
€ 149,95
incl. BTW
Kussenbeschermer
€ 19,95
incl. BTW
vanaf
Kussen kapok 60x70 medium
€ 62,95
incl. BTW
Overtrekset percal dark grey met knoopjes
sale vanaf
Speciale prijs
€ 79,96
incl. BTW
Normale prijs
€ 99,95
incl. BTW
Hoeslaken percal pure white
€ 41,95
incl. BTW
vanaf